Om Neonreklame

Neonreklame ANS ble etablert av Morten Anstem 1. februar 2004 - og holder til i Fredrikstad. Vi leverer alt innen skiltprodukter, enten det er med lys (LED/dioder, neon, lysrør) eller uten.

LED/dioder har overtatt mer og mer som lyskilde i skilt de siste årene, og siden 2005 har vi i samarbeid med våre partnere opparbeidet oss stor kompetanse på LED-/diodeskilt. Det er denne type skilt vi leverer mest av i dag.

Vi er forøvrig spesialister på neonanlegg; ferdigproduserte neonrør i alle farger, åpne små neonskilt -klargjort for stikkontakt (innendørs bruk) og store komplette neonskilt for fasader.

Vi har nært samarbeid med glassblåseri for neonrør, mekanisk produksjon og design-avdeling samt gode avtaler med leverandører av LED/dioder og transformatorer.

Vår målgruppe er skiltprodusenter/-leverandører, hvor vi samarbeider med noen utvalgte dyktige aktører i bransjen.

Vår målsetning er å utvikle og levere de beste løsninger til våre samarbeidspartnere.

Forretningsidé for Neonreklame ANS:

1

 Neonreklame skal tilby et bredt utvalg av neonrør, neonskilt, LED-skilt og øvrige skilt til det profesjonelle markedet i Norden.

2

 Kundens behov skal være selskapets rettesnor, samtidig som kvalitet og miljø skal stå i fokus.

3

 Neonreklame skal basere sin drift på langsiktighet, tillit, kompetanse, effektivitet, fleksibilitet og lønnsomhet i hele verdikjeden, og våre kvalitetsprodukter skal være prisgunstige sammenliknet med våre konkurrenter.

4

 Neonreklame skal utvikle og levere interessante løsninger for sine samarbeidspartnere, som igjen bidrar til at de får konkurransemessige fortrinn i sitt marked.

 

"Med valg av Neonreklame vil du få en trygg og erfaren samarbeidspartner."

Morten Anstem